Bekijk Gastenboek

Hier de berichten die ondertussen geplaatst zijn

Zoek gastenboek berichten

Schrijf een bericht

Number of entries in guestbook: 209

Display # 

Johnny B Goode
02-03-2018

Soest
Gisteravond in Idea in Soest genoten van jullie optreden. Wat een enthousiasme, lekker geluid en goede teksten en muziek. Als gitarist heb ik natuurlijk speciale aandacht voor Arie. Dat viel niet tegen. Solonummer met zijn Gretsch White Falcon knalde eruit. Geweldige gitaris t en sympathieke vent. 2 cd’s gekocht, een draait er nu Het feest gaat door !

Helga en Els
02-03-2018

Soest
Goeiemorgen heren, Gisteren ons derde concert van jullie bijgewoond en daar zijn voor mij(Helga) de wekelijkse tochtjes 'naar de stad', op zaterdag, vroeger vanuit Rhoon, niet meegerekend. Want dan bleef ik altijd ff luisteren voor de pui van Ter Meulen, toevallig (of niet) mijn allereerste baan in 1973/1974. In die tijd was het nog vrij gebruikelijk om op je belastingformulier Kantoorbediende in te vullen. In wezen ben ik dat mijn hele leven gebleven, dus gisteravond in SOEST, IDEA, was weer een leuke terugblik op dat leven! Geweldige teksten weer, van lang geleden... tranen gelachen om de hulpactie 555 voor Rotterdam-Zuid. Dat had mijn vader mooi gevonden, denk ik... En wij kunnen alleen maar zeggen: Ga zo door! Dan komen we toch wel weer en we zullen weer op jullie stemmen bij de top 2000, want dat hebben jullie wel verdiend. Groetjes van Els (gekgemaakt door mij En nou wil ze steeds kaartjes voor jullie) en Helga(allang niet meer Rotterdam en omstreken) uit Soest

Henk
12-02-2018

Andelst
Paar weken geleden geweldige avond gehad in Tiel. Toen ook de vijfde van Arie gekocht. Wat een formidabele CD. Als je zo gitaar kunt spelen! Stik jaloers. Hoogtepunt van de cd: "Opaaaaa..... gitaar!" Ontroerend.

Wilco Timmer
26-01-2018

Luttelgeest
Een hele fijne avond gehad in Emmeloord in het voorhuys bedankt jongens voor de fijne avond

Ad Vermeij
20-01-2018

Nuenen
Beste Wim, hartelijk dank voor een geweldige avond in Rosmalen. Jullie waren weer fantastisch! Een hoogtepunt was Arie’s ‘ Badmuts verplicht’. Helaas zijn niet alle raadsels rond de Hudsonstraat opgelost. Op naar jullie 40-jarig jubileum en veel succes vanmiddag in Maassluis.

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Cor
14-01-2018

Ijsselstein
Mannen, bedankt voor de fijne avond in het Fulco theater. Mijn vrouw en ik hebben van begin tot eind genoten van jullie fantastische voorstelling met een aanstekelijk enthousiasme. Met name de ongedwongenheid waarmee de liedjes worden gebracht is van grote klasse. “Roept u maar “ en pats daar ging het weer los. Mooie muziek en dito teksten. Ga vooral zo door!

Frans
09-01-2018

Rotterdam
Jullie gaat toch wel met een 'teringgang' een lied over de (50-jarige) Rotterdamse metro schrijven hé (en zingen)?! Succes!

Gas tRia
10-12-2017

Waddinxveen
Vanavond 9 dec. een geweldige avond gehad.

Ivar
06-12-2017

Maastricht
Net weer gestemd voor Oude Maasweg in de top 2000! Op naar de top 10 met deze prachtige popklassieker. Hoorde het nummer voor het eerst als 13-jarige. Wist toen niet wat een Transit en Caltex was, maar het nummer raakte mij enorm. En nog altijd.

Rinse Lammerts
01-12-2017

Heerhugowaard
Hallo, Ben al vele jaren fan van van jullie maar weet eigenlijk nog steeds niet waarom van ‘ oude maasweg’ het eerste deel in het Engels is. Dom van mij of......???

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
« StartVorige12345678910VolgendeEinde »
Pagina 1 van 21