Nieuws
Samenwerking met The Kik
In de zomer van 2016 hebben Dave Von Raven ( van The Kik) en Wim Kerkhof samen een nieuw lied geschreven, "De Trap". Verschijnt in januari op de nieuwe LP van The Kik, en ook in een Stroopwafelversie op de nieuw uit te komen cd van de groep, ergens in de zomer. Bij het RotterdamseKost festival in september hebben de groepen al samen opgetreden, het was grandioos!
 
Top 2000 van 2015
Mooie noteringen in een steeds verjongende Top 2000 van NPO Radio 2, Oude Maasweg op 149 en Ik Ga Naar Frankrijk vinden we terug op 1778. In 2016 gaat de All You Can Eat tour (reprise) nog even door, het wachten is dan op een nieuwe cd!
 
Ik Ga Naar Frankrijk in Tour du Jour RTL7
Ik Ga Naar Frankrijk is deze zomer te zien, maar vooral te horen, als muzikaal intermezzo/opener bij het RTL7 programma "Tour du Jour" gepresenteerd door Wilfred Genee. Met aangepaste tekst! Meer nieuws te volgen via facebook The Amazing Stroopwafels
 
All You Can Eat : Nieuwe verzamelcd (2000 tot nu)
Na de verzamelcd's The Amazing Stroopwafels (80er jaren) en Hard Voor Weinig (90er jaren) is nu een nieuwe cd uitgekomen met 20 nummers, "All You Can Eat". 3 geheel nieuwe liedjes en 3 livetracks van het Oude Luxor Rotrterdam optreden in april 2013. "Zigeunerschnitzels", actueel lied over alle zure verbiederij van tegenwoordig en een bijzondere antisport-ode aan Feyenoord, waar ook een Spartafan zich in kan vinden...Nu te bestellen via deze website!
 
The Amazing Stroopwafels 35 Jaar!
Vrijdag 21 maart 2014 vieren the Amazing Stroopwafels hun 35 jarig bestaan met een optreden in het Radio Rijnmond programma "Middag aan de Maas"van Marcia Tap. Als het weer meezit, spelen ze op het Binnenwegplein, vlakbij de Lijnbaan, in Rotterdam een aantal nummers in de uitzending. De uitzending is van 13.00 tot 16.00. in het eerste uur wordt de beginperiode belicht, alles wat tussen begin en nu zit komt in het tweede uur aan bod. Het derde uur zal zich richten op het heden en de toekomst. Om 10.00 wordt bepaald of de uitzending buiten plaats kan vinden, als uitwijkmogelijkheid is daar de Rijnmondstudio aan de Lloydstraat in Rotterdam.
 
iTunes en LP's
Eindelijk zijn the Amazing Stroopwafelcd's nu ook verkrijgbaar via iTunes. Dat heeft lang geduurd, maar we zijn toch overstag gegaan. Een sprong voorwaarts? Nee, ook een sprong achterwaarts want de vinyl LP's zijn vanaf nu ook leverbaar via onze distributeur, Coast to Coast. Via deze website waren ze, en zijn ze ook nog steeds te bestellen!
 
Huisband RTL7 Schaatscafé
Vanaf 10 februari zijn the Amazing Stroopwafels te zien in het RTL7 programma Sportcafé Schaatsen. Speciaal voor de gelegenheid is Het Vak omgedoopt tot Het Wak, tot eind maart zijn de heren elke zondag te zien tussen 20:00 en 21:15, live vanuit de uithof in Den Haag. Ze beginnen met een aangepast lied, verderop in de uitzending komen korte flitsen, ook als er live tijdens de reclame wordt gespeeld.
 
Stroopwafels rond de jaarwisseling

Een interview van Hans Schiffers met Wim Kerkhof voor het Top 2000 Journaal wordt uitgezonden op maandag 31 december rond 14.00 uur via het digitale themakanaal Cultura24. Ook zal het filmpje te bekijken zijn via de site van Radio2.nl, Cultura.nl  en de Top 2000.

De dag erna, op 1 januari 2013, treden the Amazing Stroopwafels op bij het BNN/Omroep MAX programma Oud & Nieuw op Radio 1 om 20:00. Oude gasten, jonge gasten, oude band, jonge band (dat zijn natuurlijk de Stroopwafels.....)

 
"Decent", solo cd Arie van der Graaf
Stroopwafelgitarist Arie van der Graaf heeft een nieuwe instrumentale solo cd afgeleverd, "Decent". Alweer zijn 4e plaat, hij zit er heel "netjes" bij tussen al zijn gitaren. Onder de rubriek "Extra" kan je er meer over lezen. Zelfs te bestellen op iTunes!
 
Nieuwe cd in de media nov. 2012
De nieuwe cd "Gewoon Gebleven" is al de nodige keren op radiostations te horen geweest (voor de eerste keer bij Wakker@Rijnmond, week cd bij "Werk Ze" van Radio Rijnmond, daar ook 14 december live met de hele zesmansband in Live Uit Lloyd met Ronald van Oudheusden), bij Radio Noord Holland aandacht op zaterdag 24 november tussen 2 en 3, en AmsterdamFM op vrijdag 23 oktober (17:15). Een interview met Wim Kerkhof over de nieuwe cd bij Radio 5 Nostalgia (Omroep Max) met Henk Mouwe en Leonie Sazias heeft al plaats gevonden, voor dezelfde omroep zijn de Stroopwafels ook live bij de Tineke Show te horen op vrijdag 7 december. Natuurlijk kan er ook nog gestemd worden voor de top 2000 van radio 2, Oude Maasweg en Ik Ga Naar Frankrijk staan in de voorkeuzelijst!
 
Nieuwe cd "Gewoon Gebleven" uit
De nieuwe Stroopwafel cd "Gewoon Gebleven" is eindelijk in de verkoop. "Een reunieconcert hebben we nooit gegeven: We zijn nooit weggegaan, we zijn gewoon gebleven" Op deze cd staan verhalende liedjes zoals "Vergeten Bombardement" en "Standbeeld", een inzamelingsactie voor het noodlijdende Rotterdam Zuid, een ode aan de Brandweer, en in "Dankzij mijn vriendin" een eerbetoon aan het thuisfront bij verre reizen. Op de cd zijn ook 7 bonustracks te vinden, o.a. De Reus van Rotterdam, live opnamen van de vorige theatertour anderhalf jaar geleden.
De cd bevat bijna een vol uur muziek van the Amazing Stroopwafels, via deze site kun je hem bestellen.
Een presentatie in een zaaltje wordt niet gegeven, maar wel zijn Arie, Rien en Wim aanstaande zondag 18 november omstreeks 1 uur 's middags op de Lijnbaan, vlakbij de Binnenweg, om voor die gelegenheid  op straat te spelen. Bij pijpestelende regen gaan ze onder een afdakje staan, vanaf windkracht 11 wordt wat harder gespeeld. TV Rijnmond zal er ook bij zijn, komt allen!
 
« StartVorige1234VolgendeEinde »

Pagina 1 van 4